Despre noi

HaineDelight.ro este sursa ta de inspiratie in materie de fashion. La noi gasesti colectii complete si complexe, in cele mai noi tendinte, potrivite pentru orice tip de ocazie.

Cumpara online, simplu si rapid!

Cautarea si alegerea celor mai potrivite articole vestimentare si finalizarea procesului de achizitie sunt simplificate prin intermediul site-ului nostru. Uita de cozi, timp pierdut in magazine si energie consumata! Acum, poti comanda hainele tale preferate la preturi accesibile de oriunde!

Gama variata de haine

Avem o varietate mare de modele de haine de dama pentru toate stilurile si gusturile si reinnoim saptamanal stocurile.

Experiente inedite de shopping

Bucura-te de experiente placute de shopping! La noi ai parte de livrare rapida, de schimb gratuit si retur garantat in 14 zile calendaristice pentru produsele pe care nu le doresti.

Consiliere in alegerea celor mai potrivite modele de haine

Alege intotdeauna hainele care te reprezinta cel mai bine si care-ti pun in valoare trasaturile. Din cand in cand, indrazneste sa faci schimbari si experimenteaza noi stiluri pentru a descoperi si alte idei de tinute care ti se potrivesc.

Daca nu stii ce piese vestimentare ti se potrivesc, te incurajam sa apelezi cu incredere la consilierii nostri. Iti oferim sugestii si recomandari pentru a crea tinute personalizate, adaptate stilului si personalitatii tale la adresa de email contact@hainedelight.ro sau la numarul de telefon +40720.405.305, de luni pana vineri, intre 09:00 - 17:00.

Nume firmă NEW STYLE GLOBAL IMPACT SRL 
Cod Unic de Înregistrare
44507375
Nr. Înmatriculare J40/11166/2021 

Punct de lucru Bucuresti:

in incinta Complexului IDM Basarab

Etajul 1, Standul B22

Sos.Orhideelor nr.31-33

Sector 1, Bucuresti.

Capture.PNG

Capture1.JPGCapture2.JPG

Capture5.JPGCapture6.JPGCapture4.JPG