Informatii cu privire la retur

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris (formular de retur) pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul +40 785 300 004 in urma caruia veti primi instructiuni suplimentare, daca este cazul.

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin Curierat Rapid.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile (curele, cercei etc.), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea S.C. HAINE DELIGHT SRL.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 14 zile calendaristice, prin virament bancar.

In cazul returului coletului, puteti alege o companie de curierat, caz in care va trebui sa suportati taxa de transport sau puteti returna produsul prin firma noastra de curierat, caz in care veti primi contravaloarea produselor achizitionate din care se va scadea taxa de 25 de lei aferenta transportului.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.hainedelight.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). 

Returul nu este valabil pentru produsele personalizate, care nu se afla in stoc si sunt realizate conform specificatiilor solicitate de consumator. De exemplu, seturile mama-fiica pot fi personalizate la comanda, conform masurilor solicitate de client, caz in care nu pot fi returnate. Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."